Ajattelin nyt kirjoittaa asioita, joista en ole ehtinyt kertoa. Ensinnäkin teimme viikko sitten Churroja. Ne on sellaisia taikinarinkuloita, jotka dipataan suklaaseen. Nam!

wilma%20001-normal.jpg

wilma%20003-normal.jpg

wilma%20004-normal.jpg

Kyllä oli hyvää. Katosivat varmaan 5 minuutissa lautaselta. Hyvä, kun sain kuvat napattua xd

Olen myös löytäny aivan ihanan lehden. Ostin sen kaupasta, kun kotona ei ollut mitään luettavaa. Hyvä, kun ostin. Miss Mix on loistava ja suosittelen lämpimästi kaikille!

WP_000422-normal.jpg

On tässä viikon aikana ehditty kavereitakin nähdä. Tiistaina meillä kävi eräs luokkakaverini jolla on myös blogi täällä. Käykää kattoo. Nimi on Don't worry, be happy.

Ja keskiviikkona menin yhdelle kaverilleni. Sielä oli jo muutamia muitakin porukastamme. Kokoonnumme suurinpiirtein kerran kahdessa viikossa. Lauleskelemme karaokea (mulla on sit surkee ääni) tanssimme Just Dancea ja katsomme telkkua. Sekoillaan aika usein ja saamme niitä jänniä hihitys kohtauksia. Ei se mikään kerho ole. Pikemminkin tavataan vaan silloin tällöin. Ihan sama asia käytännössä, kuin normaali koulun jälkeen luokse meneminen. :)

Sinä kyseisenä päivänä oli aika arvaamaton keli. Yhdessa vaiheessa satoi ja ukkosti. Toisessa paistoi aurinko.

WP_000427-normal.jpg

WP_000428-normal.jpg

Olen myös käynyt shoppailemassa. Sain aivan ihanan kolitsin. Makeet farkut ja pari kappaletta kyniä. Tähän väliin täytyy sanoa, että rakastan suomalaista kirjakauppaa. Jos mulla olis rajattomasti rahaa, suuntaisin sinne heti! xd

Tässä on sen kolitsin mukana tullut lappunen. Aika herkullisen näköinen <3

wilma%20035-normal.jpg

Ja nyt on vuorossa kirjaosio. Otan esille sarjan joka kertoo prinsessasta.

Prinsessapäiväkirjat on Meg Capotin kirjoittama nuortenkirjasarja. Garry Marshall on ohjannut kaksi kirjoihin pohjautuvaa elokuvaa, joissa prinsessa Mia näyttelee Anne Hathaway. Mia Thermopolis on tavallinen koulutyttö New Yorkista ainakin siihen päivään asti kunnes saa tietää, olevansa Genovian ruhtinaskunnan prinsessa. Kaikki muuttuu hetkessä ja ennen mieluiten syrjään vetäytynyt Mia joutuukin nyt parrasvaloihin. Itseluottamus tosin on edelleen aika matala. Samoin kuin tyyli, hienostuneisuus ja muut prinsessalle tärkeät ominaisuudet

wilma%20001-normal.jpg

Siinä yksi erikois kirjoista. Kirjoja on kaiken kaikkiaan 10 kappaletta. Lisäksi on pari erikois kirjaa.

1) Prinsessapäiväkirjat (The Princess Diaries, 2000)
2) Prinsessa parrasvaloissa (Princess in the Spotlight, 2001)
3) Rakastunut prinsessa (Princess in Love, 2002)
4) Prinsessa ja koko valtakunta (Princess in Waiting, 2003)
5) Prinsessa pukeutuu pinkkiin (Princess in Pink, 2004)
6) Prinsessatreenit (Princess in Training, 2005)
7) Bileprinsessa (Party Princess, 2006)
8) Prinsessa hermoromahduksen partaalla (Princess on the Brink, 2007)
9) Prinsessa Mia (Princess Mia, 2008)
10) Ikuisesti prinsessa (Forever Princess, 2008)
 

Itse olen kahlannut kaikki läpi. Joistakin pidin ja joistakin en. En erityisemmin pitänyt Miasta ainakaan alussa. Viimeiset 3 kirjaa olivat todella hyviä. Olen myös lukenut ne erikoi kirjat ja tämä Sydämeni lunnaat oli aika jännä. Kirja siis esittä sitä kirjaa jonka Mis kirjoitti yhdeksännen ja kymmenennen kirjan aikana.