Aloitetaan,vaikka noista synttäreistä. Elikkäs tänään oli kaverini synttärikutsut. Menimme Raxiin syömään :D Kun kaikki olivat saapuneet sovitulle tapaamispaikalle, suuntasimme kulkumme kohti Raxia. Saatuamme annokset ja valikoituamme pöydät, aloimme heti hihitellä ja kun itse sankarin päälle loiskui cocista niin alkoi vielä isompi ja äänekkäämpi nauru ja sitten aloimme nauraa vähän kaikelle ja kaikella tarkoitan KAIKKEA! XD Pöytämme oli myös ikkunan vieressä ja koska olimme valikoineet sen yläkerrasta, niin näimme kaiken mitä torilla tapahtui. Siinä sitten katselimme ja stalkimme ihmisten menoa.Sain myös kuulla olevani positiivinen aurinko, yhden kaverini unessa...Mielenkiintoista. Kun oli jälkkärin eli jätskin vuoro tuli ongelman eteen. Nimittäin jäätelökone. Yksi meistä pursotti vähän vinoon ja yksi ei saanut jäätelön tuloa loppumaan. Lopuilla se meni kohtalaisesti. Mun jäätelöni oli ainakin katastrofi xp.

Kun lahjat oli jaettu ja jäätelöt syöty oli aika koluta kaupat. Aloitimme tietenkin Anttilan meikkiosastosta. Mistäs muustakaan? XP Ostin sieltä rajauskynän. Kulutin varmaan 5 minuuttia siihen, kun yritin päättää ostanko rajauskynän vai mekinpohjistusvoiteen. Päädyin lopulta siihen rajauskynään.

WP_000407-normal.jpg

Menimme myös samassa kaupassa levyosastolle. Kun kaksi meistä jäi levyjen luo, niin loput, mukaan lukien minä, menivät katselemaan pelejä. Kun kaverini oli saanut ostettua levynsä, lähdimme Stocmannin poikki hansakortteliin. Päivänsankari meni ostamaan itselleen uuden paidan sen tilalle johon läikkyi coicista. Minä ja pari muuta jäimme odottelemaan pöydän ääreen ja aloimme puhua pälpättää. Kun kaikki olivat taas kasassa menimme H&M mistä ostin pari kynsilakkaa.

wilma%20003-normal.jpg

Menimme vielä takaisin Anttilaan, koska kaverini halusi ostaa toisenkin levyn xd. Siinä puoli 5 aikoihin lähdin kotiin :) Vauhdikas päivä siis. xd.

Nyt voisinkin kirjoitella niistä huoneeni tavaroista. Aloitetaan vaikka levyistäni.

WP_000412-normal.jpg

Niitä ei ole paljoa. Olen nykyään kuunnellut musiikkia vain Spotifyssa.

WP_000390-normal.jpg

Tässä on kaikki esineet, jotka ovat minusta ihania. <3

WP_000383-normal.jpg

Pidän aina lainattuja kirjojani yöpöydälläni. :)

wilma%20002-normal.jpg

wilma%20001-normal.jpg

wilma%20004-normal.jpg

Ennen en oikein välittänytkynsien hoidosta, mutta nyt rakasta kynsilakkoja ja hoitovälineitä. Kokoelma ei ole vielä kovin suuri, koska alotin vasta. xd

 

wilma%20015-normal.jpg

Aivan ihanat avaimenperät. Toisen sain lahjaksi kaverilta ja toisen ostin Särkänniemestä.

wilma%20007-normal.jpg

Tässä ihanassa mariskoolissa pidän rakkaimpia korujani.

wilma%20009-normal.jpg

Tämä on myös aika hauska vihkonen. Tehty muistuttamaan farkkuja xp

wilma%20013-normal.jpg

Tämän hetkiset ihon hoitovälineeni. On siellä joukossa huulirasva ja viilakin näköjään. Hih!

Tässä nyt vielä pari kuvaa pihalta :D

WP_000399-normal.jpgWP_000391-normal.jpgWP_000398-normal.jpg