Music and dance. What better combination? Book and music!
Again, a good combination. Music and writing, music and sports, music and learning. Music can make use of almost everything! That's why I love it <3

Eli tänään postaillaan musasta! Olen itse ihan hulluna musaan. En osaa soittaa yhtään mitään enkä laulaa sanaakaan, mutta tiedän yleensä kaikki uusimmat hitit! Kun luen kirjaa, laitan kuulokkeet korvaan. Kun kirjoitan koneella, stereot soi taustalla. Kun luen läksyjä, napit on korvissa! Musiikki on osa elämääni. Nyttenkin kuuntelen musaa. Taitaa soida Nicki Minaj "Turn me on"

Monet väittävät vanhojen hittien olevan ihan out. Okei, se pitää joskus paikkansa. Saatoin joskus muinoin fanittaa erästä artistia joka on omasta mielestäni nyt ihan kamala. Olen itse alkanut  kuunnella sellaisia 1970-1990 luvulla olevia suuria hittiartisteja. Esimerkiksi David Bowie. Ihan mahtava ääni joka muutti musiikkihistoriaa omalla tavallaan. Joo, ei mikään komistus, mutta se ääni on aivan mahtava. Nykyään pistetään liikaa painoa ulkonäölle. Jotkut hyvännäköiset artistit ovat surkeita. Robin, Isac Elliot ja Justin Bieber ovat kaikki hyvännäköisiä ja lisäksi hyviä laulajia. En aina pidä kaikista kappaleista, mutta jokaisen on myönnettävä, että niiden oli oltava hyviä jos saivat sopimuksen levy-yhtiön kanssa.

Pidän myös hyvästä oopperasta. Osa laulajista vaan...kiljuu. Esimerkiksi Andrea Bocelli ja Sarah Brightman ovat ihania laulajia. Itse olen totaalisen koukussa heidän yhdessa laulettuun kappaleeseen "Time to say goodbye" Aloin itkeä ekalla kerralla ja peniä kyyneliä nousee silmiin edelleenkin.

Tykkään myös ihan popin suosituista artisteista. Tässä muutama esimerkki. Nostan pari esille myöhemmin.

Justin Bieber, One Direction, Avril Lavigne, Taylor Swift, Adam Lambert, Italo Brothers, Shakira, Alexandra Stan, Cher Lloyd, Ke$a, LMFAO, Selena Gomez, Usher, Jason Derulo, Katy Perry, Lady Gaga, will.i.am, Chris Brown, Pitbull, The Wanted, Beyoncé, Eric Saade...

Niitä on loputtomasti. Tuossa nyt oli vain ulkomaalaisia laulajia. Pidän myös latino popista. Hyvä esimerkki on Juanes. Hän on kolumbialainen laulaja jotka rakastan. Juanesilla on ihania kappaleita. Suosittelen latinon ystäville. Käykää vaikka katsomaan kappale "Me Enamora"

WP_000548-normal.jpg

Lisäksi pidän ihan sikana Nicki Minajista. Nickihän on tunnettu pastellimeikeistä, vaatteista ja hauskoista riimeistä. Itse pidän siitä, että Nicki Minaj tekee yhteistyötä niin monen muun artistin kanssa. Hänhän on räppäri joten ei ihme xd. Ylivoimaisesti lempparini on tällä hetkellä Super Bass. Ihanan söpö ja hauska. Nyt on pakko pistää tähän alle osa sanoista xp

This one is for the boys with the boomin system
Top down, AC with the coolin system
When he come up in the club, he blazin' up
Got stacks on the deck like he savin' up
And he ill, he real, he might gotta deal
He pop bottles and he got the right kind of bill
He cold, he dope, he might sell coke
He always in the air, but he never fly coach
He's a mother fuckin ship,ship, sailor of the ship, ship
When he make it drip, drip kiss him on the lip, lip
That's the kind of dude I was looking for
And yes you'll get slapped if you're lookin' hoe
I said, excuse me you're a hell of a guy
I mean my, my, my, my you're like pelican fly
I mean, you're so shy and I'm lovin' your tie
You're like slicker than the guy with the thing on his eye, oh
Yes I did, yes I did, somebody please tell him who the eff I is
I am Nicki Minaj, I mack them dudes up, back coupes up, and chuck the deuce up

 

boy you got my heartbeat running away,beatin' like a drum and its coming your way, cant you hear that boom badoom boom boom badoom boom bass, he got that super bass, boom badoom boom boom badoom boom bass, yeah thats that super bass,     (15xboom)

WP_000526-normal.jpg

Kuuntelen musaani eniten 4 paikasta. Spotifysta, You Tubesta, Kännystä ja Stereoista.Ne ovat luotettavimmat ja parhaimmat omasta mielestäni. Vinkkejä uusista vaihtoehdoista saa antaa! :)

WP_000524-normal.jpgWP_000523-normal.jpg