Kävimme eilen jälleen koko perheen voimin kaupassa! Mentiin ensin Citynarkettiin, josta sain kosteusvoiteen ja naamarasvan. Siinä samalla mentiin tiimariin, mistä sain sinisen kulmakansion. Kotiinpaluu matkalla poikettiin muovitukkuun, mistä hankin 2 paria kumeja ja terottimen. Velipoika sai oudon kumin. Kun painaa sellaisen muovi kotelon kyljessä olevaa nappia, se kumi hyppää sieltä, kuin jokin vetisi xd

wilma%20001-normal.jpg

Kävin myös tässä pari päivää sitten Minihinnassa ostamassa penaalia, mutta tulenkin takaisin mukanani muutama kynsilakka ja peili...

wilma%20002-normal.jpg

wilma%20003-normal.jpg

wilma%20004-normal.jpg

Nyt voisin kijoitella parista kirjasta jotka lainasin kaveriltani. Molemmissa on aiheena jokin sairaus...Ekan kirjan nimi on Kloonityttö ja kirjailia on Carol Matas. Tässä on takakannen teksti:

Mirandalla on älyä, lahjoja ja kauneutta. Eräänä päivänä kaikki kuitenkin romahtaa, kun hän kuulee olevansa vakavasti sairas. Isä ja äiti ovat valmiita pelastamaan hänet keinolla millä hyvänsä. Miranda siirretään oudolle klinikalle, jossa alkaa paljastua perin karmeita asioita. Onko paranemisen hinta niin hirveä, että mikä tahansa vaihtoehto on sitä parempi.

Toisen kirjan nimi on Sydämestä sydämeen. Kirjailia on Lurlene McDaniel. Tässä on taas takakannen teksti:  Kun kaunis Elowyn kuolee tapaturmaisesti, hänen paras ystävänsä ja poikaystävänsä menevät surusta sekaisin. Jonkun onnettomuus on kuitenkin toisen onni: sairas Arabeth saa uuden elämän. Elowynin sydän nimittäin jatkaa sykkimistään Arabethin rinnassa. Elinsiirron jälkeen Arabethille alkaa tapahtua outoja asioita. Elowynin läheiset huomaavat, että nuori Arabeth on välillä kuin kuollut Elowyn. Elääkö Arabeth loppuikänsä kahden tytön elämää?

Ihan hyvät kirjat. Pidin niistä, vaikkei ne olleet mitään fantasia kirjoja :)

wilma%20001-normal.jpg

wilma%20006-normal.jpg

Nyt muistinkin! Minulla on vihdoinkin kuvia hamsteristamme. On kyllä metkoja ilmeitä xd

Tomi-1-normal.jpgTomi%20kurkkaa-normal.jpgTomi%20piilossa-normal.jpg