Fantasy ... It sees in movies, books, advertisements, shows and dreams!
Is it weird that I use my time of dragons and fairies and unicorns dreaming?

Tuo yllä oleva on niin totta! Näen Fantasiaan liittyviä asioita kokoajan! Ja käytän  aikani aina unelmointiin. Unelmoinnista lähti liikkeelle kirjoittaminen ja lukeminen! Tiedän että joistakin kaikki fantasia on Star Trekin tapaista, mutta ei se ooo. Esim juuri tämä ihana Varjojenkaupungit sarja on täynnä fantasiaaa ja se on aivan ihana! <3<3<3

Viimeyönäkin näin unta erään roolipelin hahmoista jotka alkoivat tuhota toisiaan! Kaverini oli ihan intona kun kerroin tämän. Lisäksi näen ihan sekopoltsi tulevaisuus unta. 4 kuukautta sitten näin unta luokkani tulevaisuudesta! Serkkuni mielestä uneni ovat oudon energisiä ja melkein joka yö näen uuden kiinostavan unen... Tässä kerroin yhden unista ja kaverini nauroi ihan kippurassa! Laskin eilen, että hienossa unipäiväkirjassani on 387 hienoa 2 sivun mittaista unta ja KAIKKI TÄMÄN VUODEN PUOLELTA!!!

Nyt voidaankin kirjoitella kirjoista. Odotan tätä aina yhtä innolla, vaikka käytännössa puhun täällä itsekseni! XD

Tänään ajattelin aiheeseen liittyen ottaa kirjaesitykseeni fantasia tyylisen kirjan (niin, eihän mun muut kirjapostaukset oo ollu täynnä fantasia aiheisia kirjoja... xd)

Karou savuntytär ( Karou trilogia, #1)

Yllätyksellinen tarina kertoo suuresta rakkaudesta, kohtalosta, itsensä etsimisestä, rinnakkaismaailmoista ja ikiaikaisesta sodasta enkelien ja hirviöiden välillä.

17-vuotias Karou opiskelee Prahan taidelukiossa ja hengaa kahviloissa kuten kuka tahansa nuori. Mutta Karou ei ole tavallinen tyttö. Hän osaa puhua 20 kieltä ja on loistava piirtäjä, jonka luonnoslehtiöt ovat täynnä hirviöiden kuvia. Muut eivät tiedä, että hirviöt ovat oikeasti Karoun ystäviä: Issa, joka on käärme vyötäisistä alaspäin ja nainen vyötäisistä ylöspäin, Jasri, jolla on papukaijan nokka ja ihmisen silmät. Ja Brimstone, oinaansarvinen toivomuskauppias, jonka salaperäinen puoti on Karoun koti. Ja hassua kyllä - hirviöiden mielestä ihmiset näyttävät vajavaisilta - hirviöille tavallinen keho ilman muilta lainattuja osia on hukattu mahdollisuus.Karou auttaa Brimstonea ja käy salaisilla matkoilla ympäri maailmaa hakemassa tälle erilaisten otusten hampaita. Palkkioksi Karou saa toiveita, joilla hän voi toteuttaa toivomuksiaan, tehdä pieniä taikoja. Yhdellä näistä matkoista Karou kohtaa Akivan, enkelin, joka melkein tappaa Karoun, mutta ei voikaan tehdä sitä, koska rakastuu Karouhun.

Kuka Karou on? Miksi hänellä on hamsatatuoinnit kämmenissään? Miksi hänestä tuntuu, että jossakin on toinen elämä, jota hänen kuuluisi elää?

Miksei tämän kaltaista kirjallisuutta ole enemmän???
Hahmot toimivat, ehjiä, taitavia, uskottavia tapauksia. Karou oli ihana päähenkilö. Vain Akiva jäi vähän ohueksi. Hiukan. Karoun exä huvitti allekirjouttanutta kaikessa tyhmyydessään ja Brimstone herätti vahvan turvallisuudentunteen.
Juoni oli mahtava jo senkin takia, että se oli täynnä romantiikkaa ja ihania juonikuvioita mitä minä arvosta suuresti!
Kaksi maailmaa eli kirjassa oli yhdistetty loistavasti. Praha tuntui salaperäisemmältä paikalta kuin Brimstonen kauppa kimeereineen josta minulle tuli mieleen turistikioski. Kaunis, jännittävä ja onnistunut tarina.
Ehdottomasti luen seuraavan osan kun sen käpäliini saan. Nopealukuinen, koukuttava... Ihana kirja ja ehdottomati suosittelen!

6647-normal.jpg

Aika taistelun ja tähtivalon (Karou trilogia, #2)

 jatkaa Karoun ja Akivan tarinaa täynnä salaisuuksia ja valintoja, kipua, verenvuodatusta ja tuhoa. Kerran he rakastuivat ja uskalsivat kuvitella maailman ilman sotaa. Mutta voisiko se koskaan olla totta? Voiko Akiva koskaan hyvittää tekonsa, ja kykeneekö Karou anteeksiantoon? Onko heidän murskatuilla unelmillaan toivoa?

Prahalainen taideopiskelija ja hirviön kasvattitytär Karou on saanut vastaukset moniin kysymyksiinsä. Hän muistaa kuka hän oli: Madrigal, sirosarvinen kimeeri, joka rakastui vihamieheensä Akivaan, leimuavasiipiseen serafiin. Heidän kielletyllä rakkaudellaan oli kuitenkin kauhea lopputulos. Se johti kimeerien maailman tuhoon, ja nyt Karou antaisi mitä tahansa saadakseen tehdyn tekemättömäksi. Kun Karou kuulee että hänen rakkautensa takia myös Brimstone, Issa ja Jasri ovat kuolleet, hän jättää katuvan Akivan ihmisten maailmaan ja palaa yksin tuhottuun Loramendiin. Vaikka viimeiset kimeerit onkin ajettu piiloon maan ääriin, ei ikiaikainen sota ole vielä ohi. Karou ymmärtää että hänellä on odottamaton kyky, lahja Brimstonelta. Sen avulla hän ryhtyy kostoon kuolleiden ystäviensä puolesta.

En ole vielä lukenut kyseistä kirjaa, koska odotan sen ilmestymistä kirjastoon. Olisin tietenkin voinut ostaa sen, mutten viitsi maksaa 30 kirjasta jonka luen 2 päivässä... :) Odotan kuitenkin innolla, että saan kirjan käsiini ja voin kahlata sen läpi!

6854-normal.jpg

Bye!