Okei...Kaikki varmaan tietävät jo, että rakastan kaikkea fantasiaan liittyvää. Jos näen kirjan joka on täynnä susia, minä tietenkin luen sen. Tässä eräs ihana susitäytteinen sarja!

Kesytön (susiraja,#1)

Raisa Oja on 17-vuotias Kallion kasvatti ja kunnianhimoinen taiteilijanalku, jonka elämä sortuu kun hänen äitinsä kuolee yllättäen. Rakas Helsinki jää taakse, kun Raisa lähetetään asumaan keskelle Kainuun korpea. Hukkavaaran erikoisessa kylässä hänen ainoana toiveenaan on selvittää miksi hänen äitinsä on pitänyt menneisyytensä salassa.Kaiken hämmennyksen keskellä Raisan elämään astuu Mikael Sarri. Mikael on koulun vaikutusvaltaisin poika, jonka merkilliset silmät tuntuvat hakeutuvan yhä useammin Raisan suuntaan. Mutta uskaltaako Raisa edes unelmoida Mikaelista, jota muut kunnioittavat ja pelkäävät ja jonka tyttöystävä on jäätävän kaunis? Kun uskomaton totuus Hukkavaarasta alkaa vähitellen selvitä Raisalle, ei paluuta entiseen enää ole. Ja salaisuudet ovat vasta alkaneet paljastua.

Luulitko tietävästi millaista on susirajalla? Mieti uudestaan. Unohtumaton lukuelämys Kesytön on täysiverinen paranormaali romanssi ja koukuttavan Susiraja-sarjan ensimmäinen osa.

Kirja oli aivan ihana! Se ei mielestäni ole verrattavissa mihinkään aikaisemmin ilmestyneeseen pararomantiikkaa käsittelevään fantasia kirjaan, joka lisäsi uteliaisuuttani ja mielenkiintoani lukemiseen. Loistavaa että suomessakin osataan kirjoittaa näin ihania ja hyvin kirjoitettuja kirjoja! Lempi henkilöni oli ehdottomasti Niko. Tyyppi vain viehätti minua. Tietenkin pidin Mikaelista,mutta tietyissä kohdissa tämän käytös ärsytti. Raisasta oli tehty aika valittava ja avuton näin alkujaan, mikä häiritsi minua. Odotan kuitenkin innolla Susirajan seuraavaa osaa...

kesyt%C3%B6n-normal.jpg

Uhanalainen (susiraja, #2)

 "Kaksi hahmoa taistelee revenneen taivaan alla. Saatan vain katsoa vierestä, kun he käyvät toisiinsa kiinni yhä uudestaan ja uudestaan."

Kallion kasvatti Raisa ei Kainuun korven Hukkavaaraan muuttaessaan osannut aavistaa, miten paljon hänen maailmansa muuttuisi. Paettuaan susirajan vaaroilta takaisin Helsinkiin Raisa on yrittänyt keskittyä kaiken tapahtuneen unohtamiseen.Mutta suuri rakkaus, Mikael, ei ole niin vain unohdettavissa. Eikä Hukkavaara ole vielä paljastanut läheskään kaikkia salaisuuksiaan.Sudet kutsuvat. On pakko palata takaisin, vaikka se tarkoittaa ajautumista keskellä repivää taistelua. Jos ei edes omiin tunteisiinsa voi luottaa – keneen voi?

Koska ensimmäinen osa oli niin mukaansatempaava ja ihana oli toinen tietenkin pakko saada lukea heti. Kirja ei ollut mikään pettymys. Useasti toiset osat ovat huonompia, kuin ekat mikä tietenkin asetti tietyn ennakkoluulon. Kirjan alku oli hieman tylsähkö, mutta kun päästiin takaisin Hukkavaaran tapahtumiin, pääsi toiminta käyntiin. Niko pysyy ykköspaikala edelleen suosikeissani ja Jenni nousi kakkoseksi. En ehkä pitänyt tästä niin paljon,kuin ekasta osasta, koska olen romantiikkanälkäinen ihminen ja se jäi hieman taka-alalle tässä kirjassa. Loppussa alkoi tapahtua ja muutama kyynelkin taisi tulla. Odotan, että 3 osa ilmestyy suurella innolla...

uhanalainen-normal.jpg