Ja taas niitä kokeita tulee! Nyt on maantiedon tuskallinen koe edessä. Torstaina Äidinkielen ja ensi viikolla on Ruotsin. ÄÄÄÄ! Missä vapaus ja hauskanpito? Noo kyllä tästä selvitään. Tässä taas eräs kirja jonka luin pari päivää sitten. xD

Rautakuningas (Rauta-saaga, #1)

Meghan Chase on tavallinen risoissa farkuissa kulkeva lukiolainen, joka odottaa kuusitoistavuotissyntymäpäiväänsä kuin kuuta nousevaa. Hän aikoo saada ajokokortin ja päästä pois takapajulasta, jonne hänen äitinsä on asettanut heidät asumaan Meghanin isäpuolen ja velipuolen kanssa.Velipuoli Ethan on vakava ja pikkuvanha nelivuotias, jonka mielikuvitus tuntuu olevan rajaton. Ethan on ärsyttävä ilonpilaaja ja kaiken huipuksi hänen typerät mörkönsä ja näkynsä pilaavat Meghanin syntymäpäivän täydellisesti.Meghanin on astuttava mielikuvituksen rajan yli ja yritettävä pelastaa Ethan. Operaatio onkin ihmeellisempi, kuin kukaan olisi voinut kuvitellakaan ja samalla Meghanin menneisyyskin paljastuu aivan uudessa valossa.

Taas kerran olin hyvin varautunut tämänkin kirjan suhteen johtuen siitä, että sekin oisi täynnä haltioita, keijuja ja prinsessoja. Odotin kai jotain Twilightin tapaist tai tälläistä, mutta kirja olikin yllätys. Positiivinen yllätys. Meghan ei ärsyttänyt minua, mikä on hyvin epätavallista. Yleensä ärsyynnyn naispäähenkilöihin helposti,mutta tässä tapauksessa en. Ja tietenkin ihastuin heti Ashiin. Aivan ihana henkilö <3 Kokonaisuudessaan ihana kirja. Luen heti kun löydän jatko-osat!

Rautakuningas-normal.jpg