Jeehuuuu! Päätinkin vaihtaa taas blogin nimen. Ajattelin, että Kirja-Teatteri olisi osuvampi nimi blogille, jossa puhutaan kirjoista, elokuvista ja musasta! XD

Vihdoinkin löysin sen! Rautasaagan toisen osan. Ja vihdoinkin ehdin lukea sen :D

Rautatytär (Rauta-saaga, #2)

Meghan Chase on vasta äskettäin saanut tietää olevansa puoliverinen haltijaprinsessa, kesähovin kuningas Oberonin tytär. Enää hän ei ole koulun näkymätön tyttö, köyhän sikatilallisen tytärpuoli, vaan haltijamaa Mikämikän suoranainen julkkis, jonka sydän vetää toisaalle, velvollisuudet ja taistelut toisaalle. Kesän ja talven hovien sekä Rautakuninkaan taisteluiden tiimellyksessä myös Meghanin sydän on ristitulessa. Hän kaipaa talviprinssi Ashia, mutta ei voi olla välinpitämätön myöskään vanhaa ystäväänsä Pucia kohtaan. Yhdessä kolmikko taistelee koko Mikämikän hengessä etsien varastettua vuodenaikain valtikkaa. Talvi ja kesä voivat jakaa melkein kaiken, mutta eivät rakkautta; minkä valinnan Meghan lopulta tekee?

Kyllä kannatti etsiä tuhat vuotta tätä kirjaa! Pelkäsin syvällä sisimmässäni, että toinen osa lässähtäisi, mutta ei. Ash oli kultainen ja ihana, pitäen lempihahmon tittelin itsellään. Puc oli vielä hauskempi ja parempi kuin ensimmäisessä kirjassa. Loppu oli ehkä liiankin siirappinen, ja pelkään,että loput osat on tehty väkipakolla. Toivotaan ettei niin käy. Kaiken kaikkiaan loistava jatko-osa, loistavalle kirjalle. Aion haravoida toiset tuhat vuotta kolmatta kirjaa etsien.

Rautatyt%C3%A4r-normal.jpg