Wild Child

Poppy on 16-vuotias hemmoteltua elämää elävä teini, joka kapinoi isäänsä vastaan. Hänellä on pinnallisia ystäviä, rajaton luottokortti ja uskottava vaatekaappi. Kun kapinointi menee liian pitkälle, isin mitta tulee täyteen. Hän lähettää prinsessan englantilaiseen säälimättömään sisäoppilaitokseen oppimaan hovikäytöstä. Se tuntuu vankilaakin pahemmalta paikalta: perienglantilaiset pokkuroivat käytöstavat, sisäoppilaitoksen hierarkia, aikaiset nukkumaanmenoajat, kännykkäkielto, pakollinen haavipallo… kaikki, mikä oikeassa maailmassa on so-last-century. Omat huonetoveritkin ovat nössöjä.

Poppy pyrkii laitoksessa pahimpaansa, koska toisin kuin hänen uudet koulukaverinsa, hänen ei tarvitse pelätä erottamista - hän suorastaan haluaa sitä. Niinpä Poppyn huonetoverit päättävät auttaa Poppya horjuttamaan koulun arvomaailmaa ja Poppy puolestaan inspiroi kilttejä tyttöjä päästämään oman teininsä irti. Reilu kauppa. Ystävät ehdottavat, että Poppy alkaisi seurustelemaan rehtorin pojan Freddien kanssa, jolloin hänet erotettaisiin varmasti. Suunnitelma etenee hyvää vauhtia, mutta sitten Poppy ihastuukin Freddieen ihan oikeasti. Lopulta Poppya ollaan jo erottamassa, mutta hän ei enää haluaisikaan lähteä.

Pääosassa nähdään Emma Roberts ja Alex Pettyfer

Ohjaaja: Nick Moore

Kesto: 98min

wild%20child-normal.jpg

Elokuva oli hyvä, mutta sanoma ärsyttävä. Minun mielestäni siinä painostettiin liikaa alussa diivamaisuutta, ja lopussa muuttumista. Lisäksi sisäoppilaitoksen kauheutta liioiteltiin siihen nähden mitä se oli oikeasti. Rehtori oli oikeasti lempeä ja niin edelleen. Näyttelijöiden valinnat onnistuivat sentään hyvin. Ihan mukava elokuva sateisille illoille.