Vihdoinkin sain raahattua itseni koneelle, ja kirjoitettua tämän postauksen. En voi oikein syyttää kiirettäkään tästä kirjoitusvälistä, koska minulla on ollut vain yksi koe. No joulukuuhan on tässä nyt jo puolessa välissä! Joulumusiikkia on tullu kuunneltua PALJON! Meillä soi kotona ympäri vuorokauden jouluradio. Kirjojakin on haalittu. En kyllä millään ole löytänyt paria ihanaa kirjaa kirjastosta (mutinaa mutinaa) Tänäänkin kirjastossa konttasin, joka ikisen hyllyn, eikä mitään. Nothing! No täytyy pärjäillä näillä uusilla löydöillä loppu joulukuun ;)

Tilastollinen todennäköisyys kohdata se ainoa oikea (Jennifer E. Smith)

Hadley joutuu matkustamaan isänsä häihin. Tilanne ei voisi olla kammottavampi. Hadley ei ole vieläkään antanut isällä anteeksi sitä, että tämä muutti pois heidän yhteisestä kodistaan. Hän ei halua edes nähdä isän uutta vaimoa. Ja kaiken lisäksi hän inhoaa lentokenttiä ja lentämistä. Hadley huomaa myöhästyneensä lennolta ja joutuu odottamaan pari tuntia lentoasemalla. Hän tapaa sattumalta pojan, Oliverin. Lentokentällä on helppo tutustua ihmisiin, koska voi ajatella, ettei koskaan enää tapaa näitä. Mutta kuin kohtalon oikusta Oliverilla ja Hadleyllä on melkein vierekkäiset paikat lennolle. Isän häissä Hadley huomaa, ettei voi unohtaa Oliveria. Mutta eihän hän tiedä pojasta muuta kuin nimen ja sen, että poika oli menossa Paddingtoniin juhliin. Onko tämä rakkautta?

Olen lukenut tämän kirjan varmaan tuhannesti eikä siihen ikinä väsy. Takakannen perusteella voisi ajatella, että se on vain yksi teinirakkaus hömppä muiden joukossa, mutta se vie mukanaan. En todellakaan tiedä ovatko muut samaa mieltä vai olenko itse jotenkin totaalisen hurahtanut kirjaan. Tietenkin kirja olisi voinut olla paksumpi (heh hee), mutta jollakin tavalla se olisi ehkä pilannut sen. Ei lisättävää!

Tilastollinen%20todenn%C3%A4k%C3%B6isyys