Kas niin. Nyt on joulu taas hurahtanut ohi...tai no varsinaisesti se ei ole vielä ohi. Eilnehän oli vasta aatto. Joka tapauksessa minulle itselleni tulee aina kovin haikea olo. Nyt joudutaan sitten taas odottelemaan seuraavat 12 kuukautta.

Olin itse todella tyytyväinen lahjoihini. Varsinkin pariin erityiseen. City of Bones is mine! Olen niin rakastunut ja ilonen tuosta lahjasta. Vähänkö olin saada hepuin, kun aamulla kuusen alta löysin ohuen ja kulmikkaan paketin, joka oli aivan DVD:n mallinen. Toinen paketti johon olen toooosi tyytyväinen on Bamboo fun piirtolauta. Parilla ystävälläni on piirtolauta, ja itsekkin sellaisen halusin. No nyt pääsen itsekkin taiteilemaan deviantartiin! Jeee!!! Sain myös lahjakortin kirjakauppaan, (jes) ja yhden kirjan mammalta. En ole vielä lukenut sarjan muita osia joten täytyy hakea ne ensin kirjastosta. Kirja on Angie Sagen kirjoittama Septimus Heap sarjaan kuuluva kirja. Taitaa olla kuudes osa.

Kohta on myös uusivuosi! Tavallaan pidän siitä ja tavallaan en. Raketit on kauniita ja uusi vuosihan on aina uusi yllätyksiä täynnä, mutta meidän koira pelkää kuollakseen raketteja mistä tulee aina lisä stressiä. Tänä vuona paetaan Loimaalle! xd

Vielä pieni kirja lisäys ja sitten voinkin toivottaa kaikille HYVÄÄ JOULUA JA OIKEIN HAUSKAA UUTTA VUOTTA!!!

 

Kevytkenkäinen kummitus (Sophie Kinsella)

Lara Lingtonilla on aina ollut vilkas mielikuvitus, mutta nyt se vetää hurjia ylikierroksia. Yhtäkkiä hän saa seurakseen isotäti-Sadien riehakkaan haamun, jonka mielestä sukulaistyttö viettää todella tylsää elämää. Juhlia, miehiä, samppanjaa! vaatii kummitus charleston-ajalta ja pyytää Laraa täyttämään viimeisen toiveensa. Kaulakoru, jota ilman Sadie ei voi asettua haudan lepoon, on kadonnut ja Laran pitäisi etsiä se. Laralla vain on ihan tarpeeksi muutakin puuhaa. Tyttöparan paras ystävä on häipynyt Goalle ja jättänyt hänet yksin hoitamaan heidän huteraa yritystään. Ja kaiken lisäksi poikaystävä on juuri kävellyt ulos hänen elämästään!Sadien puskemana Lara kuitenkin ryhtyy salapoliisiksi, ja kaulakorua jäljittäessään hän kohtaa paitsi uuden ihanan miehen myös joutuu punastuttavan noloihin tilanteisiin.

Olen lukenut Kinsellan kirjoittaman Himoshoppaaja sarjan kokonaan ja täytyy sanoa, että kirja ei yltänyt sille tasolle. Ongelma taisi olla se, että tähän yritettiin tunkea liikaa sitä salapoliisi meininkiä. Tietenkin joukossa oli loistavia letkautuksia ja ihania mielen liikkeitä. Lara oli siinä mielessä mielyttävä henkilö, että häneen pystyy ehkä samaistumaan paremmin, kuin esimerkiksi Sadieen. Sadie oli tuollainen bilehile, joka halusi vain löytää kaulakorunsa. Loppujen lopuksi kirja oli ihan OK, lukuunottamatta paria hieman huono ja tylsää kohtaa.

Kevytkenk%C3%A4inen%20kummitus-normal.jp