Ella Auran Tuomiopäiväkirja (Ella Aura, #1) Elena Mady

"Maa säkenöi kuin safiiri olennon tarkkaillessa sitä Kuusta. Ihmiset saisivat aikaan maailman tuhon, vain yksi ainoa ennustus sanoi toisin. Mitätön keitu ja ihmispoika eivät ihmiskuntaa pelastaisi! Olento tuhoaisi kaikki, jotka hänen tielleen asettuisivat…"
Keitutyttö Ella Aura, keijun ja tontun jälkeläinen, lähtee Lapin tuntureille opiskelemaan keituagentiksi. Siellä hän saa tietää, että hänen elämänsä suuri tehtävä on suojella parasta ystäväänsä ja omaa ihmistään Tomia. Mutta miksi kukaan haluaisi pahaa Suomen tavallisimmalle pojalle?

Kirja oli pelkkä kokeilu. Yllättävä kyllä se oli hyvä kokeilu. En yleensä lue...näin nuorista päähenkilöistä kertovaa tarinaa, koska mitä todennäköisimmin silloin ei kirjassa esiintyisi niin paljon romantiikkaa, joka on minulle mieleen. Elena Mady onnistui jotenkin luomaan jälleen erinlaisen taika maailman. Keijun ja tontun jälkeläinen keitu. Omaperäinen idea. Pidin Tomista. Hän oli aika perus ihmislapsi, mutta silti rohkea. Luen toiset osat mitä suuremmalla todennäköisyydellä.

Ella%20Auran%20Tuomiop%C3%A4iv%C3%A4kirj