Kirjastossa, kun käväisen niin yleensä mukaan tarttuu pari elokuvaakin. Tällä kertaa otin kannen perusteella jännittävän nuorille tarkoitetun "kauhu" elokuvan. R.L. Stinen Haunting Hour. Siis elokuva oli hieman kammottava ja oikeesti hyvä kokemus.

Haunting Hour, Älä ajattele sitä

13- vuotiaalla goottitytöllä Cassiella on vaikeuksia sopeutua uuteen kouluun ja kaupunkiin, mutta hän viihdyttää itseään tekemällä kepposia "suosituille" lapsille ja pikkuveljelleen Maxille. Halloweenin lähestyessä Cassie etsii jännitystä salaperäisestä Halloween- kaupasta ja löytää epätavallisen kirjan nimeltä The Evil Thing. Maxin kerjätessä Cassieta lukemaan kirjaa hänelle myöntyy Cassie lopulta veljensä pyyntöön, vaikka kirjassa on varoitus "Ei saa lukea ääneen". Pelottava seikkailu alkaa todenteolla heidän päästessä kirjan viimeiselle sivulle ja sen selkeään varoitukseen pahasta- "Älä ajattele sitä"...

Pääosat: Emily Osment, Cody Linley, Brittany Elizabeth Curran ja Tobin Bell

Ohjaaja: Alex Zamm

Kesto: 87 min

Haunting%20hour-normal.jpg

Monet varmaan ajattelevat, että elokuva on jokin tyhmä ja lapsellinen elokuva vain sen takia, että siinä on Hannah Montanasta tuttu näyttelijä Emily Osment. Joo eihän tämä nyt ole mitenkään aikuisille suunnattu, mutta minusta elokuva oli oikein hyvä. Ehkä hieman lapsenomainen, mutta ei mitenkään häiritsevästi. Osmentin näyttelijä suoritus oli loistava ja hirviöstä oli tehty aika kammottava. Huumoriakin pilkahteli aina välillä, mikä on aina hyvä juttu. Kyllä varmasti katson toistekkin!

Tässä muuten Emily Osmentin laulama soundtrack I Don't Think About It. Kelatkaa tuota alkua hieman. ;)

http://www.youtube.com/watch?v=M2vs0TXRtms