Tänään olen ollut todella hyvällä tuulella. Ihmiset ovat ystävällisiä ja elämä hymyilee. Pienikin kehu saa suupielet nousemaan ylöspäin. Varsinkin tämä eräs uutinen sai sukat pyörimään toden teolla jaloissa! City of Havenly Firen kansi julkaistiin viimeinkin! Tälläinen se siis on:

CoHF%20cover%201-normal.jpg

-Onpas se hieno ;3-

Ja sitten vielä hieman kirjasta jonka sain luettua!

Zadara, kuninkaan varjo (Fanny Tarujoki)

“Tänne hän kuului, ja tulisi aina kuulumaan. Awazacin sydän, se elämä, joka hänessä oli herännyt, oli syntynyt elämään taistelun tiimellyksessä ja vaaroissa, kunhan se kaikki tehtäisiin kansan hyväksi. Aivan niin, se olisi hänen kohtalonsa, hän halusi tehdä niin. Nyt hän tiesi sen, mitä hän todella halusi tehdä. Hän halusi suojella ihmisiä, joiden tuntemattomuus ei haitannut.
Hänellä oli Awazacin sydän.”

Jo kauan aikaa sitten kohtalo oli määrännyt kahden maailman kietoutuvan toisiinsa. Maya, syrjäkaupungista muuttanut goottityttö, eksyy uusien ystäviensä kanssa saarnimetsään kaupungin laitamalla. Sen kautta he pääsevät toiseen maailmaan, jonka ei kuulunut koskaan olla olemassakaan. Samaan aikaan uuden maailman, Zadaran pääkaupungissa talonpojan tytär Amber onnistuu sotkeutumaan kohtalon verkkoon, jonka suunnitelmana on julman kuninkaan syrjäyttäminen valtaistuimelta. Uudestisyntyneiden awazacien, jumalan lähettiläiden, kuuluu voittaa kuningas, jotta kansa pystyy elämään. Seuraavatko he kohtalon kaavaa? Kuka voittaa kenet?

Yllätyin kuinka paljon pidin tästä kirjasta! Lainasin kirjan siksi, koska se oli useasti vuosien ajan pistänyt silmään ja lopulta annoin uteliaisuudelle periksi ja lainasin sen. Ihan totta! Tarina vei siis menneessään, vaikka luinkin sen aika kiireessä. Mutta kuten monet ovat varmaan huomanneet niin hyvää kirjaa kun luet, niin ajalla ei ole merkitystä.
Tämä ei varmaankaan sovi kaikkien makuun, mutta niin kuin kaikki tietävät... Minä luen melkein kaikkea mitä eteen lykätään. Varsinkin jos siinä on romantiikkaa niin kuin tässä <3

Zadara-normal.jpg