Okei, ajattelin listata tähän nyt "pari" kirjaa joiden suomennoksia tässä odotellaan.

Outolintu (Divergent, # 1) Veronica Roth

Rauhaan ja onneen tähtäävässä yhteiskunnassa ihmiset on jaettu kykyjensä mukaan viiteen ryhmään: Vaatimattomiin, Uskaliaisiin, Rehteihin, Teräviin ja Sopuisiin.Trisin on tehtävä koko loppuelämää koskeva päätöksensä jo 16-vuotiaana. Hylätäkö perhe ja Vaatimattomien yhteisö ja seurata sydäntään tuntemattomaan? Ensin on tiedettävä, ketkä ovat todellisia ystäviä. Ja mahtuuko rakkaus uuteen elämään lainkaan

Outolintu-normal.jpg

Lumoava pimeys (Caster Chronicles, # 2)

Aluksi suru näyttää yhdistävän äitinsä menettäneen Ethanin ja rakkaan enonsa hiljattain haudanneen Lenan muiden pikkumaisuuksia vastaan. Lena, Ethanin unelmien tyttö, alkaa kuitenkin käyttäytyä oudosti ja vetäytyä kaipaavan sylin ulottuvilta. Samaan aikaan omituiset näyt piinaavat Ethania, joka ajautuu yhä syvemmälle Gatlinin pikkukaupungin salaisuuksiin. Mutta onko tavallisen kuolevaisen ja yliluonnollisuuksiin taipuvan tytön rakkaus sittenkään mahdollinen? Säröä suhteeseen luo salaperäinen John, jonka seuraa Lena ei näytä kohta enää edes haluavan vastustaa.

Lumoava%20pimeys-normal.jpg

Harakanloukku (Faunoidit, # 3) Annukka Salama. Julkaisu elokuussa 2014

Suurin osa juonesta tapahtuu metsästäjien kaupungissa Venorissa, jonne faunoidijengi soluttautuu kameleonttiriipusten avulla.

Harakanloukku-normal.jpg

Määrätty (Yön talo, # 9) P. C. Cast, Kristin Cast. Julkaisu Toukokuu 2014

Zoey on vihdoin kotona, minne hän kuuluukin, ja Stark on hänen rinnallaan. Hänen täytyy kuitenkin valmistautua kohtaamaan Neferet - kunhan Neuvosto vain tunnustaisi hänen asemansa ylipapittarena.
Salaperäinen Aurox, syntisen hyvännäköinen teinipoika, on todellisuudessa luotu salaiseksi aseeksi, mutta siitä tietää vain Neferet. Zoey aistiikin pojassa jotain tuttua...
Paljastuuko Neferetin todellinen luonne ennen kuin hän onnistuu hiljentämään vihollisensa? Pystyykö Zoey herättämään Auroxissa uinuvan ihmisen ja pelastamaan hänet?

M%C3%A4%C3%A4r%C3%A4tty-normal.jpg

Night School 2: Yön perintö (Night School, # 2) C.J. Daugherty. Julkaisu 15.3.2014

Allien elämä sisäoppilaitoksessa käy vaaralliseksi. Suojellakko perheetään vai luottaako uusiin ystäviin? 16-vuotias kapinallinen Allie on löytänyt Cimmerian sisäoppilaitoksesta toisen kotinsa. Koulu on tuonut hänen elämäänsä myös Carter Westin, unelmien poikaystävän. Cimmeriassa toimii Yökouluksi nimetty salaseura. Se paljastuu vaikutusvalaiseksi salaiseksi organisaatioksi, jonka jäsenet ulottavat valtansa paljon koulua pidemmälle. Yökoululla on myös vihollisia, näiden joukossa Allien kadonnut veli. Pian selviää, että Allie ja kaikki muutkin koulun oppilaat ovat suuressa vaarassa.

Night%20school%20y%C3%B6n%20perint%C3%B6

Ei ole kerrottu, että Karou- sarjan viimeinen osa tulisi tänä vuonna. Epäilen, koska englanniksi se tulee vasta huhtikuussa. Sarjaa Engelsfors on myös kovassa odottelussa ja toivon, että tietoa tulisi pian. Mifonki- sarjasta on tietoa. Mifongin mahti olisi tulossa 20.3. 2014 ja Mifongin kätkemä vuonna 2015. Veronica Rossin trilogia päättyy kirjaan Yhä sininen taivas. Julkaisu olisi alustavasti 7.5. 2014. Ja ihana saksalais kirjoittajan trilogia Rakkaus ei katso aikaa saa päätöksen Samaragdinvihreä- nimisellä kirjalla 30.7. 2014. Elina Rouhiaisen Susiraja sarjasta ei ole paljoakaan tullut infoa, mutta sen kai pitäisi tulla syksyn puolella. Abigail Gibbsin ensimmäiseen kirjaa Illallinen vampyyrin kanssa on tullut jo englanniksi jatkoa. Toivotaan, että saadaan se suomeksi! Niin ja ei pidä tietenkään unohtaa Claren Varjojen kaupungit sarjaa, jonka viimeinen osa tulee tässä kesän puolella englanniksi. Nyt vaan odotellaan infoa milloinkohan saataisiin sama suomeksi! :)