Heip! Nyt en ole vähään aikaan kirjoitellut mitään. Sain juuri luettua erään kirjan ja sitten muistin, että voisi tännekkin päivitellä ;) Tuossa kun eilen juttelin ystäväni kanssa niin ajattelin, että olisi varmaan aika siirtyä englannin kielisiin kirjoihin. Varsinkin eräs tietty sarja kiinnostaa minua. Eikä ihme, kun se on Cassandra Claren kirjoittama. Sarjan nimi on The Infernal Devices.

Piiri (Engelsfors-trilogia, #1) Mats Strandberg, Sara B. Elfgren

Engelsfors. Pikkukaupunki Ruotsissa. Nimi on kaunis, mutta paikka rähjäinen. Kaupunkia ympäröivät synkät metsät, joihin ihmiset usein eksyvät ja katoavat. Syyslukukausi on juuri alkanut, kun yksi lukion oppilaista löydetään kuolleena koulun vessasta. Kaikki olettavat, että kyseessä on itsemurha. Paitsi ne, jotka tietävät totuuden.Eräänä yönä kuu värjäytyy salaperäisen punaiseksi, ja kuusi lukiolaistyttöä löytää itsensä hylätystä puistosta. Tytöillä ei ole mitään yhteistä. Yksi on luokan suosituin, toinen kiusattu, kolmas omaa tietään kulkeva gootti, neljäs kunnollinen huippuoppilas… Pian selviää, että paha on saapunut Engelforsiin, ja ilman toisiaan tytöt eivät selviydy hengissä.

Siis olin nähnyt tämän useasti kirjastossa, mutta en ikinä oikein ollut kiinnostunut, Aina löytyi jokin kivempi kirja. Nyt sitten vihdoin nappasin sen mukaani ja aloitin lukemaan. Takakannen perusteella voisi luulla, että kirja kertoisi vain lukiolais tytöistä jotka tajuavat olevansa noitia. Oikeasti kirja on paljon syvällisempi ja siihen on lisätty paljon kiinnostavaa tarinan kerrontaa ja juonta. Henkilöhahmot ovat loistavia. Jos joku heistä on ärsyttävä niin hän ärsyttää oikein toden teolla ja jos joku on hauska niin hän ON hauska! Luen jatkot varmasti.

Piiri-normal.jpg