Okei... Siis....Nooo, en tiedä olenko jo joskus ihan alussa tästä kirjoitellu, mutta nyt olen hyvin oudossa -tuijotus  ja sitten hohotus- tilassa, niin että minun on pakko kirjoittaa tästä kirjasta nyt kun energiaa riittää. Olen siis odottanut kirjaa yli puolivuotta, kun näin pihinä ihmisenä sitä kyttäilin kirjastossa enkä vaan saanut ostettua. Tässä viime viikolla sitten bongasin sen vihdoinkin ja hyvä kun en kompastunut omiin koipiini ja lysähtänyt naamalleni. Eilen sitten sen aloitin ja luin yhtä mittaa ja tänään oli keskittyminen luistinradalla sen takia HYVIN HANKALAA!!! No niin, rauhoitutaanpas taas ja aletaan selostamaan tämän ihanan kirjasarjan toisen kirjan juonta, pienen dramaattisuuden turvin.

Safiirinsini (Rakkaus ei katso aikaa, #2) Kerstin Gier

Menneisyyteen rakastuminen ei ehkä ole lainkaan hyvä ajatus. Sen huomaa 16-vuotias Gwendolyn, jonka elämä on ollut yhtä vuoristorataa sen jälkeen, kun hänestä tuli perheensä aikamatkaaja. Gwendolynillä ja Gideonilla on kuitenkin muita ongelmia, kuten vaikkapa maailman pelastaminen. Tai se, kuinka oppia tanssimaan menuettia. Kumpikaan ei ole aivan yksinkertaista! Kaiken lisäksi Gideon alkaa käyttäytyä arvoituksellisesti. Gwendolyn ei ole enää varma, mistä kaikessa on kyse, mutta hän aikoo ottaa siitä selvää. Muutoin halki aikojen kulkevasta rakkaudesta ei tule yhtään mitään.

Oooh...iiih...äääh. Nyt kyllä on tulossa taas lempikirjoihin lisäystä. Siis AAAH! Ensinnäkin edellinen kirja jäi niin kutkuttavaan kohtaan, että jo sen takia odotin kirjaa jalat väpättäen. Ei kyllä tuottanut pettymystä (yllätys, yllätys). Gwendolynin kerronta on niin humoristista ja sarkastista, että joka toisella sivulla pääsi suusta tirskahdus. Gideon alkaa kiehtoa henkilönä yhä enemmän ja uusi demoni ystävä oli piste iin päälle. Kaiken lisäksi TAAS kirja jäin inhottavaan kohtaan ja nyt kun seuraava kirja ilmestyy joskus kesällä niin en pihtaa rahojani vaan menen ostamaan sen. Se on vissi!

Safiirinsini-normal.jpg