Tuli (Engelsfors, #2) Mats Strandberg, Sara B. Elfgren

Engelsforsia piinaa poikkeuksellinen kuumuus. Valitut ovat odottaneet peloissaan demonien seuraavaa siirtoa, mutta tällä kertaa vaara uhkaa kaupunkia täysin uudelta taholta. Paha on palannut Engelsforsiin.

Valitut tulevat yhä läheisimmiksi toistensa kanssa ja joutuvat taas kerran huomaamaan, ettei edes magia pysty tuomaan helpotusta onnettomaan rakkauteen tai särkyneisiin sydämiin. Pelastaakseen Engelsforsin, heidän on pystyttävä kohtaamaan itsensä ja toisensa kokonaan uudella tavalla.

Okei, en tiedä mistä aloittaisin, mutta näin alkuun voin ilmoittaa, että ei se edeltäjäänsä huonommaksi jäänyt. Ajattelin heti, että, kun kirjan nimi oli Tuli, että Rebecka jotenkin heräisi henkiin tai jotain, mutta ei... Harmi. Joka tapauksessa jännitystä ja draamaa oli tässäkin kirjassa. Alku oli hieman tylsähkö, kun pohdittiin vaan ihmissuhde draamoja, eikä päästy oikeen tositoimiin. Siinä, puolessa välissä alkoi mielenkiinto taas herätä ja kirja jäi hyvin jänittävään ja kutkuttavaan kohtaan. Ei muuta kuin viimeistä osaa odotellessa ;)

Tuli-normal.jpg