Aika taistelun ja tähtivalon (Karou-trilogia, #2) Laini Taylor

Aika taistelun ja tähtivalon jatkaa Karoun ja Akivan tarinaa täynnä salaisuuksia ja valintoja, kipua, verenvuodatusta ja tuhoa. Kerran he rakastuivat ja uskalsivat kuvitella maailman ilman sotaa. Mutta voisiko se koskaan olla totta? Voiko Akiva koskaan hyvittää tekonsa, ja kykeneekö Karou anteeksiantoon? Onko heidän murskatuilla unelmillaan toivoa?

Prahalainen taideopiskelija ja hirviön kasvattitytär Karou on saanut vastaukset moniin kysymyksiinsä. Hän muistaa kuka hän oli: Madrigal, sirosarvinen kimeeri, joka rakastui vihamieheensä Akivaan, leimuavasiipiseen serafiin. Heidän kielletyllä rakkaudellaan oli kuitenkin kauhea lopputulos. Se johti kimeerien maailman tuhoon, ja nyt Karou antaisi mitä tahansa saadakseen tehdyn tekemättömäksi.

Kun Karou kuulee että hänen rakkautensa takia myös Brimstone, Issa ja Jasri ovat kuolleet, hän jättää katuvan Akivan ihmisten maailmaan ja palaa yksin tuhottuun Loramendiin. Vaikka viimeiset kimeerit onkin ajettu piiloon maan ääriin, ei ikiaikainen sota ole vielä ohi. Karou ymmärtää että hänellä on odottamaton kyky, lahja Brimstonelta. Sen avulla hän ryhtyy kostoon kuolleiden ystäviensä puolesta.

Tämä oli taas yksi niistä kirjoista joita olen odotellu melkein puoli vuotta. Pelkäsin hieman, ettei kirja ylettäisi edeltäjänsä tasolle, mutta huolehdin turhaan. Juoni oli edelleen sujuvaa ja jännittävää. Rakastin jokaista sivua jonka luin. Kertaakaan ei tullut oloa, että haluaisi lopetella lukemista. Halusin vain lukea koko kirjan putkeen ja jos joku uskalsikin keskeyttää se sai varoa henkeään! :) Harmistuin siitä, että Akivan ja Karoun välistä kemiaa ja sutinaa ei ollut kosto suunnitelmien takia paljoakaan. Toivottavasti asia korjataan viimeisessä kirjassa. Niin muuten! VIKA KIRJA! IIH! Jälleen loistava kirjasarja tulee päätökseensä!

6854-normal.jpg

P.S Tässä vielä aivan loistava linkki kaikille niille jotka ymmärtävät huumoria ja jotka pitävät Varjojenkaupungit sarjasta!

http://mortalinstrumentsinfernaldevices.tumblr.com/post/2510226222/the-mortal-instruments-series-in-gifs