EW haastatteli Cassandra Clarea City of Heavenly Fire - kirjan tiimoilta ja kirjailija paljastaakin hiukan tulevasta kirjasta. Cassandra myös kertoi kirjan kannesta sen verran, että siinä nähdään Clary ja hänen veljensä Sebastian. Kansi antaa myös pienenpieniä vihjeitä siitä mitä kirjassa on luvassa.

Voitko kertoa paljastuksia kirjasta?

Voin paljastaa, että hahmot menevät paikkaan josta olemme aiemmin olleet tietoisia, mutta josta ei ole tätä ennen kirjoitettu. Kirjan alkupuolella kerrotaan merkittävän hahmon kuolemasta, joka tulee yllättämään lukijat. Ja tiedossa on kahdet häät.

Miltä tuntuu vihdoin päättää tämä sarja?

Kirjoitettuani pitkään tätä sarjaa - ja josta tuli elokuvakin jo - minusta tuntuu, että tämä on odotetuin kirja jonka olen kirjoittanut ja tulen kirjoittamaan. Joten tämä kaikki tuntuu ihmeellisen oudolta.

Cassandralta kyseltiin myös jatkosta ja hän paljasti kuvioissa olevan jonkinlaisen hauskan TV - sarjan, mutta hän ei voinut paljastaa mistä on kyse. Syyskuussa Cassandran ja Holly Blackin yhteinen tuotos The Iron Trial näkee päivänvalon. Edellä mainitun kirjan jälkeen Cassandra aikoo paneutua The Dark Artificesin pariin.

----------------------------------------------------------

Iiiih!!!!!!! Oikeesti En kestä näitä paljastuksia! Ja elokuvastakaan ei ole tietoa! Tässä vielä kuva ihanista kaulakoruista. Tahtoo myös!

korujaaaa-normal.jpg