Nyt olen niinkin virallisella tuulella, että pistin koko kirjan nimen otsikoksi! Kynnet lakattu ja hiukset harjattu. Ainoa mikä minussa EI ole virallista, on vaatetus. Tai no, en tiedä onko Smurffipaita ja lököhousut kovin viralliset. Joka tapauksessa kirjastahan minun piti tänään kirjoitella. Täytyy sanoa, että jännitys kohoaa kattoon mitä pidemmälle tässä sarjassa pääsen. Enää yksi kirja, ja sitten sekin sarja on loppu.... Surullista...

Uusi aika 2: Varjosielut (Vampyyripäiväkirjat, #6) L. J. Smith

Pahinta on pelätä omia tunteitaan. Elenan on nyt päätettävä, kumman veljeksistä hän oikeasti haluaa: vaarallisen Damonin vai Stefanin, vampyyrirakkaansa.

Okei...Kun tämän kirjan on lukenut, täytyy pysähtyä hetkeksi ja vetää syvään henkeä. Ensinnäkin kirja on ihanan paksu. Toiseksi Damonista tulee kirja kirjalta ihanampi. Kolmanneksi... Se loppu! WOU! No ensinnäkin pidin siitä, että tässä alkoi tulla jo toimintaa muutenkin kuin veljesten väliset tappelut. Koko nelikko joka oli pelastamassa Stefania oli persooniltaan täysin erinlaisia. Herkkä ja viaton Bonnie, Kypsä ja viileän rauhallinen Meredith, Salaperäinen ja vahva Damon ja ylpeä ja päättäväinen Elena. En tiedä miten kykenen lukkea viimeisen kirjan. Luin pari arvostelua ja siellä varoiteltiin, että älkää lukeko sitä viimeistä sivua! Pelottavaa...!

Varjosielut-normal.jpg