Tässä kansikuva susiraja 3! Aivan ihana kansi ja sitä alkaa kädet jo syyhytä, kun lokakuuta odotellaan! Tässä hieman juonta.                                                

Paluu Helsinkiin ja elämä taideopiskelijana ei olekaan Raisan odotusten mukaista, eivätkä muistot Hukkavaarasta ja Mikaelista anna rauhaa. Vampyyriystävä Konstan perustamalla klubilla yliluonnollinen väki kokoontuu juhlimaan Helsingin yössä... Konstan avulla Raisa pääsee kadonneen kaksoisveljensä Mitjan jäljille, ja pitkään piinanneet salaisuudet alkavat viimein saada valaistusta. Seikkailu johdattaa sisarukset Kreikkaan, kätketylle daimonien saarelle – ja huimaan pakomatkaan.

 

J%C3%A4ljitettu-normal.jpg

Jokaisen sydämen vienyt Väristys kirja sarja oli koskettava tarina Samista ja Gracesta. Nyt sarjasta tutut Cole ja Isabel saapuvat kirjahyllylle ihan omassa kirjassaan. Hieman juonta:

Jokainen uskoo tuntevansa Colen tarinan. Rocktähti. Narkkari. Alamäki. Katoaminen. Mutta vain muutama ihminen tietää Colen synkimmän salaisuuden, hänen kykynsä muuttua sudeksi.Yksi näistä ihmisistä on Isabel. Hetken aikaa Isabel ja Cole rakastivat toisiaan, mutta siitä tuntuu kuluneen kokonainen ihmiselämä. Nyt Cole on taas valokeilassa. Vaaravyöhykkeellä. Isabelin elämässä. Mutta voiko tämän syntisen pelastaa?

sinner-normal.jpg

Iiih! Kunpa oltaisiin jo syksyn puolella ;)