Heh heh hee. Nyt täytyy vaan huomauttaa, että nämä minun mielipiteeni ovat omiani. Ihan mahdollisesti joku toinen ajattelee eri tavalla. Niin ja tästä lähtien alan antaa kirjoille pisteitä.

Sydämetön (Valehtelevat viettelijät, #7) Sara Shepard

Aria, Emily, Hanna ja Spencer vannovat, että he puhuvat totta, mutta kukaan ei usko heitä. he eivät usko ruumiiseen, jonka he näkivät metsässä... eivätkä tyttöön, jonka he väittävät nousseen kuolleista. Mikä pahempaa, koska Rosewoodin poliisi on varma, että A on tyttöjen mielikuvituksen tuotetta, oikea murhaaja saattaa seuraavaksi ottaa tähtäimeensä neljä valehtelevaa viettelijää...

Okei... En suoraan sanottuna tiedä jaksanko enää lukea jatkoja... Juoni ja loppuhuipennukset ovat edelleen koukuttavia ja niin edelleen, mutta päähenkilöiden järjetön pinnallisuus alkaa käydä todella ärsyttäväksi. Tämänkin kirjan aikana revin hiuksiani tuhansia kertoja. Lisäksi  tuntuu, että kirja on täynnä epäonnistumisia ja positiivisuus on vähissä. Itse tv sarja on tuplasti minun mielestäni parempi. Edelleen sama plussa siitä, että lopusta tehdään mielenkiintoinen.

Syd%C3%A4met%C3%B6n-normal.jpg

ARVOSANA: 7+