Okei! Ajattelin siis alkaa pitämään kirjaa kaikista kirjoista joita luen ja laskea sivumäärät yhteen. Kiva idea johon olen törmännyt jo monessa kirjablogissa. Eli joka kuukausi kerron kaikki lukemani kirjat ja sivumäärät. Katsotaan jaksanko pitää tästä kiinni ;).

Hieman infoa paristakin kirjasarjasta:

True Blood - sarjasta tutun kirjailijan Charlaine Harrisin tiennoilta on tullut tieto kirjailian toisesta kirjasarjasta, joka sekkailee myös yliluonnollisessa maailmassa. Harper Connelly on 24-vuotias, rehellinen, lojaali mutta monien silmissä varsin outo nuori nainen. Teini-ikäisenä Harperiin iski salama ja hän sai kyvyn aistia kuolleiden sijainnin ja viimeiset hetket. Niinpä hän etsii työkseen kuolleita ihmisiä, apunaan velipuolensa Tolliver. Kaksikko liikkuu toimeksiantojen perässä paikasta toiseen ja saa selville salaisuuksia, joiden moni toivoisi pysyvän haudattuina. Ensimmäinen kirja ilmestyy suomeksi syyskuussa 2014.
 
Mats Strandbergin ja Sara B. Elfgrenin kirjoittama trilogia on vallanut ihmisten sydämet ympäri maailman. Tarina kertoo pienestä rähjäisestä kaupungista Engelsforssissa, Ruotsissa, jossa alkaa tapahtua kun verenpunainen kuu ilmestyy taivaalle. Kuusi täysin erilaista tyttöä huomaa saapuneensa hylättyyn puistoon. Pian selviää, että he kaikki ovat Valittuja. He muodostavat Piirin, joka voi vastustaa kaupungissa kytevää pahuutta.
Trilogiasta on suomennettu kaksi ensimmäistä osaa ja ne ovat nimeltään Piiri ja Tuli. Kolmas suomennos ilmestyy keväällä 2015.  
Nyt trilogiasta on tulossa elokuva, joka saa ensi-iltansa ruotsissa 18.2.2015.
 
Tässä kuva näyttelijöistä:
Elokuva-normal.jpg
 
Onkohan mahdollista, että City of Ashesia aletaan kuvaamaan jo tänä vuonna pitkän odotuksen jälkeen? Yahoo Singaporen sekä Godfrey Gaon mukaan se kuulostaa mahdolliselta. Taiwan-kanadalainen tähti paljasti lentävänsä jossain vaiheessa yhdysvaltoihin aloittaakseen viime vuotisen City of Bonesin jatko-osan, City of Ashesin. Lisäksi Magnus Banen roolissa oleva komistus on saanut muitakin tarjouksia elokuvien suhteen ja toivoo, että voi olla osallisena mahdollisimman monessa tuotannossa City of Ashesin lisäksi. Eli elokuva on tulossa pitkän odotuksen jälkeen jossain vaiheessa! JES!