Bikineitä ja biisoninsarvia (GEORGIA NICOLSONIN SALATUT ELÄMÄT 6), Louise Rennison

Kuin taivaan lahjana isä ehdottaa perheretkeä Amerikkaan juuri, kun jumalainen Masimo on myös pinkaissut sinne. Georgia järkeilee, ettei Amerikka nyt niin suuri maa ole, etteikö sieltä parissa päivässä voisi toisiaan löytää… No, toisin käy, mutta Georgia nauttii silti matkalla elämästään nokka pystyssä ja täysin rinnoin – Amerikassa kaikki MUUKIN on muuten tosi suurta…! Kotiinpaluu tuo mukanaan tutut miesongelmat: suosikit Huba-Davesta exä-Robbien kautta nyxä-Masimoon häärivät Georgian kimpussa niin, ettei paremmasta väliä!

Draamat sen kun vain kasvavat. Georgia onnistuu keplottelemaan itsenä Amerikan matkalle jotta pääsisi liihottamaan Masimo komistuksen perään. Kirjassa sai edelleen nauraa, ja totesin monta kertaa, että jos itse omistaisin ystävän, joka olisi Georgian kaltainen, olisin jo todennäköisesty ajautunut hänen kanssaan SUURIIN riitoihin. Mutta kirjan sivuilla hän on mahtava persoona. Seuraava kirjaa odotellen ;).

Bikineit%C3%A4%20ja%20biisoninsarvia-nor

ARVOSANA: 9+

Muuta: Iloisia uutisia myös suomennosten odottajille!

 
City of Heavenly Fire - kirjan suomenkieliseksi julkaisuhetkeksi on ilmoitettu joulukuu 2014! Eli saamme vielä tämän vuoden puolella käsiimme jännittävän päätösosan, joka varmasti jakaa vahvoja ja erilaisia mielipiteitä!