Movies. They are wonderful tales that you can look at the box by hand. What could be more wonderful?
No need to read a fairy tale, but can not watch it on TV!

Tänään saatte kuulla valitusta ja hihkumista elokuvista. Aloitetaan, vaikka valittamisesta. Tiesittekö, että elokuva: Varjojen kaupungit, Luukaupunki, ei tule Turun elokuvateatteriin. Kun sain tämän selville huusin kirjaimmellisesti minuutin. Se yksi ja ainoa elokuva jonka oikeasti haluan nähdä ei tule Turkuun. En jaksa mennä minnekkään Poriin. Nyt sitten täytyy vain odottaa, että kyseinen elokuva tulee kauppoihin. Ryntään sitten ostamaan sen HETI!!!

En valita enempää ja tässä välissä pahoittelen kamalia kirjoitusvirheitäni. Toivon silti, ettei kukaan pistä mitään turhia huomautuksia virheistäni. Kiitos!

Sitten päästäänkin positiivisiin asioihin. Esimerkiksi elokuviin joita rakastan. Näihin tulee kuulumaan tämä Varjojen kaupungit sarja!

Aloitetaan Harry Potterista. Rakastan niitä elokuvia. Kun olen katsonut yhden on pakko katsoa loputkin. Sitten illalla sängyssä kuvittelen itseni niihin tapahtumiin. Kuvittelen itseni juoksemassa kaapu liehuen muodonmuutoksen tunnille. Myöhemmin lentelen luudalla huispauksessa. Sitten taion taianomaisesti kaikkea kivaa. Emma Watson on ihana näyttelijä ja elokuvia katsoessa todella eläytyy tapahtumiin. I-H-A-N-A-!

WP_000562-normal.jpg

Sitten otetaan Star  Wars. Monet ajattelee, että se on enemmän poikien elokuva,mutta minä itse olen sitä mieltä, että tytötkin voivat pitää siitä. Itse olen ihan fani. Rakastan 1, 2 ja 3. Eli niitä uusimpia. Johtuu ehkä siitä, että niissä Anakin Skywalker on vielä hyvis xd. Myös näiden elokuvien jälkeen uppoudun kuvitelmiin joissa seikkailen tähtihävittäjissä ja taistelen valomiekoilla. Myös tämä on siis I-H-A-N-A-!

WP_000567-normal.jpg

Seuraavaksi tulee Pirates of the Caribbean! Iltaisin, kun mietiskelen ennen nukahtamista, seikkailen ajatuksissani avaruudessa, velhomaailmassa ja merirosvolaivalla Jack Sparrown kanssa. Miten joku näyttelijä osaakin olla niin mainio ja koominen. Jack Sparrow on sarjan paras henkilöhahmo. Alan hihittää itsekseni aina, kun hän avaa suunsa. Jhonny Depp tekee mainiota työtä oman piraatti hahmonsa kanssa. Oma lempparini elokuvista on: Pirates of the Caribbean vierailla vesillä. I-H-A-N-A-!

WP_000563-normal.jpg

En tiedä tunteeko monikaan elokuvan Labyrintti. Itse törmäsin siihen isäni avulla joka hehkutti sen loistavuutta. Elokuva kertoo peikkokuninkaasta joka on rakastunut Sarah-nimiseen nuoreen tyttöön. Peikkokuningas Jareth kidnappaa poikavauvan todellisuudesta omaan valtakuntaansa, tarkoituksenaan houkutella pojan vahdiksi jätetty Sarah omaan valtakuntaansa. Sarah lähtee hakemaan veljeään takaisin, ja Jareth antaa hänelle 13 tuntia aikaa ratkaista labyrintti, jonka keskellä odottaa peikkokuninkaan linna, jossa peikkokuningas pitää Sarahin veljeä. Matkan varrella Sarah tutustuu useisiin erilaisiin olentoihin, joista osa on ystäviä ja osa Jarethin apulaisia. Aivan ihana elokuva jo sen takia, että peikkokuningasta esittää David Bowie!  I-H-A-N-A-!

WP_000572-normal.jpg

Sitten on vuorossa elokuva nimeltään The Last Airbender! Kriitikot lyttäsivät elokuvan hetki kättelyssä, mutta minä uskallan olla erimieltä. Juoni oli omaan makuuni ihan hyvä, vaikka loppuikin tyhmästi. Näyttelijöiden valinnat osuivat nappiin. Varsinkin Sokkan näyttelijä: Jackson Rathbone. I-H-A-N-A-!

WP_000571-normal.jpg

Narnian tarinat. Kirjana hyvä, elokuvana hyvä. Oma suosikkini on elokuva Prinssi Kaspian. Aivan mahtava ja täynnä Narnia henkeä. Tälläiselle lukutoukalle pieni pettymys krjan jälkeen. Mutta silti loistava. Rakastan juuri tuollaisia tapahtumia ja juonikuvioita. Eläimet ovat sööttejä ja näyttelijät erinomaisia. Mikäs sen parempaa? xd I-H-A-N-A-!

WP_000568-normal.jpg

En olekkaan vähään aikaa kirjoitellut kirjoista mitään. Tälläisen elokuva pläjäyksen jälkeen on oiva hetki kirja hetkelle! (nauran täällä itsekseni) Pääsen kirjoittamaan ihanasta kirjasta <3

Neferet hallitsee Yön talossa, mutta Isle of Skyellä vallitsee rauha. Zoeyn rinnalla on Stark, maailman uskollisin ja ihanin soturi. Miksi palata enää koskaan? Stevie Raen tilanne ei ole yhtä seesteinen. Hänen soturinsa on vain osittain ihminen. Refaimin täytyy pettää joko isänsä tai rakastettunsa. Mikä on siteistä vahvin - ystävyyden, rakkauden vai veren side? Ja voiko valasta vapautua?

P. C. Castin ja hänen tyttärensä Kristin Castin menestyssarjasta Yön talo on suomennettu myös Merkitty, Petetty, Valittu, Piinattu, Vainottu, Lumottu ja Kahlittu.

Rakastan tätä sarjaa niin paljon. Minulla on harvoja suosikkeja, mutta tämä kuuluu niihin. En erityisemmin pidä Zoeysta ja siitä, että kaikki pojat pyörivät tämän ympärillä. Mutta Stevie Rae ja Refaimin tarina on niin ihana. Voisin heittää kaikki muut tyypit menemään ja lukea vain heistä. Niin on moni muukin sanonut. :)  I-H-A-N-A-!

WP_000551-normal.jpg