No niin. Nyt tulee hieman tiedotetta muutoksista. Kommentointi nimeni ei ole enää Wimmu vaan se on nyt Candy Girl. Alan myöskin kirjoittelemaan englanniksi tänne hieman. Pahoittelen kamalaa englannintaitoani nyt jo etukäteen. XD

Postailen myös enemmän itsestäni ja kirjaosioista tulee pidempiä. Jos on jännä päivä niin kerron siitä hieman, mutten muuten. Jos asia ei mielytä niin voitte kommentoida. Kerron nyt nopeesti ekasta kunnon koulupäivästä.

Heräsin klo 6.00. 7 tunnin koulu päivä ja kotona 15.10. Saatte jokainen vetää siitä oman johtopäätöksenne. Olinko hiiskatin väsynyt vai pirteä, kuin peipponen. Nukahdin tunniks heti, kun pääsin kotiin xd Koulusta tuli todellakin rankempi ja väsyttävämpi.

I was a ghost. I am aware of what happened. Parents were to say anything, I did not hear anything ... I fell asleep and had a dream of darkness...

Tuolta musta tuntui sinä päivänä. Onneksi perjantaina on 11 aamu! JES!

Laitan tähän nyt pari tärkeintä musa esinettäni!

WP_000463-normal.jpg

Tämä on ihana 90 luvulla tehty sarja. Siinä kerrotaan nuorista jotka harrastavat näyttelyä, tanssia ja musiikkia! Seuraavaksi musalaitteeni. En laita tähän nyt nykyista kännyäni.

WP_000461-normal.jpg

WP_000456-normal.jpg

WP_000480-normal.jpg

Lakkasin tänään myös kynteni uudella värillä, jonka ostin muutama viikko sitten.

WP_000468-normal.jpg

Anteeksi huono laatu. Kamera ihan mäsä :(

Ajattelin tänään kirjoitella Annukka Salaman kirjoittamasta sarjasta. Sen pää henkilöina ovat Unna ja Rufuksen jengi.

 Unna on ketterä kuin orava. Hän putoaa aina jaloilleen, kiipeää puuhun vaikka takaperin ja heittää skeittilaudalla henkeäsalpaavia voltteja. Unna on luullut olevansa ainoa laatuaan, kunnes skeittaa itsensä salaperäisen Rufuksen jengiin. Synkänkomea poika ottaa Unnan suojelukseensa, mutta tuo yhteisöllisyyden lisäksi tämän elämään kasan hallitsemattomia riskejä. Toiset niistä ovat suloisia kuin suudelma, toiset tappavia kuin metsästäjän luoti.

Käärmeenlumooja on faunoideista kertovan sarjan villin tyylikäs avausosa, joka yhdistää yliluonnollisia aineksia ja leiskuvaa intohimoa poikkeuksellisen vetävällä otteella. Annukka Salama on tamperelainen nuorten- ja lastenkulttuurin moniosaaja. Käärmeenlumooja on hänen esikoisromaaninsa.

WP_000478-normal.jpg

Sarjasta on myös toinen osa...

 Vauhdikas skeittarimimmi Unna lautaili sarjan avausosassa suoraan lukijoiden sydämiin. Kakkososassa faunoidijengi tuulettaa Kalifornian auringossa, jossa Joonea kuumottavat soljuvat kitarasoundit ja paikallisen studion tarjoama levytysdiili. Jännitettä ilmaan tuovat myös aaltoja kesyttävä salaperäinen sisaruspari ja Unnan taustojen jäljitykseen liittyvät riskit: maailman viimeinen tulielementin edustaja ja planeetan ainoa faunoidinaaras ovat arka yhdistelmä, joka kiinnostaa muitakin kuin metsästäjiä. Parin rakkaustarina tuntuu olevan kirjoitettu tähtiin, mutta tekeekö se siitä ikuisen?

Piraijakuiskaajan kyydissä tunteet ovat kuumia, vaahtopäät korkeita ja metsästäjien moraali kylmäävän matala. Sekä sydän että surffilauta heittävät volttia Unnan ja faunoidijengin ihmeellisiä tapahtumia vilisevällä lomalla!

min%C3%A4%20ja%20kirja-normal.jpg

Pidän sarjasta. Pidän todella paljon. En yleensä lue suomalaisia kirjoja, mutta tämä oli hyvä löytö! Ainut mikä minua häiritsee on tuo päähenkilön nimi. UNNA! XD

Odotan kyllä innolla seuraavaa kirjaa <3 BYE!!!