Ajattelin tänään kertoa meikeistäni. Niitä ei ole vielä paljoa, koska olen alkanut käyttää niitä vasta tässä lähiaikoina. Ennen en ole pistänyt huulirasvaa enempää meikkiä kasvoihini. Nyt laitan peitevoidetta, luomiväriä, ripsaria, huulikiiltoa ja joskus rajauksia. Kerron nyt aamu meikkini alusta alkaen. Pesusta ripsariin.

1. Pesen kasvoni pudistus aineella ja saippualla.

WP_000481-normal.jpg

2. Laitan kosteusvoidetta ja naamarasvaa.

3. Laitan ohuen kerroksen peiteväriä.

WP_000507-normal.jpg

4. Levitän luomivärin.

WP_000513-normal.jpg

5. Tässä vaiheessa pistäisin rajauksen.

WP_000512-normal.jpg

6. Ripsiväri.

WP_000515-normal.jpg

7. Ja lopuksi huulirasvaa ja päälle huulikiiltoa.

WP_000504-normal.jpg

WP_000497-normal.jpg

Siinä se suurinpiirtein oli. Sitten menen yleensä vessaan laittamaan deodoranttia(en tiedä kirjoitinko oikein xd) ja hajuvettä!

WP_000510-normal.jpg

WP_000487-normal.jpg

WP_000516-normal.jpg

Is the make-up of my life or not. Can not live without it, or whether the end of the world!
Which one would take on a desert island? Make-up bag, or something else?

En ota kantaa tuohon. Olen puolueeton. Lisää kuvia ja sitten kirjoihin! Heh hee...

WP_000491-normal.jpg

WP_000495-normal.jpg

WP_000518-normal.jpg

WP_000519-normal.jpg

Haa. Pääsenpäs taas kyllästyttämään kirjoilla. Sanokaa ihmeessä, kun alkaa tulla mitta täyteen. Lupaan vähentää hieman.

Ajattelin tänään postailla Monster High sarjasta. Aika hyvä idea sinänsä.

Vauhdikas, neljän kirjan sarjan ensimmäinen osa vie lukijansa seuraamaan kuuluisien hirviöiden jälkeläisten koulunkäyntiä. Päähenkilöinä Frankensteinin hirviön tytär Frankie, Draculan vegaani tytär Laura, Muumion tytär Cleo ja Ihmissuden tytär Clawdeen.

Toinen kirja jatkuu näin:

Cleopatra de Nile on aina ollut koulun kuningatar, mutta nyt uudet tytöt, Melody ja Frankie, ovat varastaneet häneltä parrasvalot! Teen Voguen sivuilla poseeraaminen vaikuttaisi oivalta keinolta vallan palauttamiseksi, mutta eräs elokuva häiritsee Cleon suunnitelmaa.

Frankie Stein on vannonut itselleen, ettei enää koskaan menetä järkeään söpön pojan takia. Mutta hänen mielensä muuttuu äkkiä, kun Brett kehittää suunnitelman, jonka avulla hirviöt saisivat elää vapaasti tavisten keskuudessa. Valitettavasti Bekka on valmis tekemään kaikkensa saadakseen poikaystävänsä takaisin.

Melody Carverille koittaa kohta tuomion hetket. Kello käy tik... tik... tik. Jos hän ei pian keksi ratkaisua, paljastuu hänen poikaystävänsä Jackson hirviöksi ja joutuu vaaraan. Poika joutuu ehkä jopa lähtemään maasta. Mutta Cleo ja Bekka eivät aio päästää Melodya kovin helpolla.

Kolmas kirja:

Ihmissuden tytär Clawdeen suunnittelee järjestävänsä isot bileet ja pääsevänsä näin parrasvaloihin. Suunnitelmat kuitenkin romuttuvat, kun netissä leviää Salatut elävät -video ja Wolfin perhe joutuu piiloutumaan.

Ja viimeinen kirja:

RAD:sit ovat saaneet vapautensa ja Draculaura (Lala) vilauttelee ylpeänä kulmahampaitaan. Isä-Draculan yllätysvisiitin myötä asiat alkavat kuitenkin mennä pahasti pieleen, mutta Lala ei ole valmis antamaan periksi.

Sarja oli kokonaisuudessaan hyvä. Tietyillä hetkillä minua ärsytti Frankie, mutta se persoona oli kai tarkoitettukkin ärsyttäväksi. Sarjasta on myös TV sarja, nukkeja ja muita tuotteita.

imagesCACZW6X0-normal.jpg

kuppi-normal.jpg

kuoret%27-normal.jpg

nuuuuuuuuuuket-normal.jpg

Siinä oli taas tämän päivän postaukset. Bye!