Varoitus! Tämä kirjoitus spoilaa elokuvaa Luukaupunki. Jos et ole nähnyt elokuvaa tai halua tietää siitä mitään, niin nyt kannattaa lopettaa lukeminen!

IIIIK!!! Se on nyt viimein nähty. Ihana Luukaupunki alkoi eilen illalla 1 salissa klo 17.30. Kirjana Luukaupunki oli myyntimenestys ja nosti tiettyjä odotuksia elokuvan suhteen. Itse pelkäsin ihan sikana, ettei elokuva täyttäisi näitä odotuksia. Helpotuksekseni se jopa ylitti ne!                                                                                                      Näyttelijät olivat loistavia ja jokainen hoiti homman loppuun saakka erinomaisesti! Jacen näyttelijä Jamie Campbell Bower ei aluksi ehkä vastannut sitä kirjan Jacea joka on ihana ja hurmaava, mutta keskivaiheilla elokuvaa Jace heräsi mystisesti eloon!

En pitänyt aluksi Alecin persoonasta, sillä kirjoissa hän oli niin suloinen. Tässä tuntui viha tulevan enemmän esiin. Mutta loppua kohden näyttelijä Kevin Zegers veti homman kotiin :). Isabelle oli myös ehkä liian ystävällinen. Se pieni nenäkkyys ei tullut vielä esiin kunnollaa, mutta pidin syvästi siitä, että Isabellen ja Simonin välillä tuntui kipinöivän jo nyt. Kaiken kakkiaan Isabellen näyttelijä Jemima West oli muuten täydellinen valinta tähän rooliin. Lily Collins joka näytteli Clarya teki suorituksensa loistavasti hänkin. Pidin erityisesti siitä, että Clary ei ollut alussa niin epäileväinen ja osasi puolustaa itseänsä paremmin.

Rakastin taistelu kohtauksia ja, kun demonit pääsivät kehiin itse vain hymyilin, kun kaverini aina välillä hatkähti pienesti. Toivon todella, että elokuva menestyy sekä sen jatko-osa. Tietenkin tämä on hankittava omaan elokuvahyllyyn ihan kirjojen viereen ;) RAKASTUIN!

Bye!