Niin...Tässä taas tätä fantasiaa. Kiersten Whiten kirjoittama Paranormaali sarja on noussut New York Timesin bestseller-listalle hyvin tuloksin. Itsekkin ihastuin! <3

Paranormaali (Paranormaali, #1)

Kuusitoistavuotias Evie haluaisi olla ihan tavallinen nuori. Mutta normaalielämä on hieman hankalaa, kun ex-poikaystävä on keiju, Evie on kovaa vauhtia retkahtamassa muodonmuuttajaan, ja hänen työnään on yliluonnollisten olentojen kiinni ottaminen.                                                                                                      Eviellä on oma erityinen kykynsä: hän näkee vampyyrien, ihmissusien, noitien ja muiden olentojen naamioiden läpi. Yhtäkkiä olentoja alkaa kuolla ja kaikki todisteet viittaisivat siihen, että Evie on muinaisen ennustuksen keskiössä. Se siitä tavallisesta elämästä...

Yliluonnollisesti (Paranormaali, #2)

Evie on vihdoinkin saanut sen tavallisen elämän, josta hän on haaveillut. Järkytyksekseen hän huomaa, että tavallinen elämä voi olla... ...aika tylsää. Juuri kun Evie alkaa kaivata aikoja Kansainvälisen paranormaalien hallintaviraston leivissä, hän saa mahdollisuuden palata töihin. Vaan kun yksi tehtävä toisensa jälkeen epäonnistuu, Evie alkaa epäillä koko touhun järkevyyttä. Kun kaiken lisäksi Evien ex-poikaystävä Reth ilmestyy paikalle kertomaan järisyttäviä paljastuksia Evien menneisyydestä, Evielle valkenee, että meneillään on taistelu, joka saattaa syöstä koko maailman kaaokseen. Ja kaiken keskiössä on Evie itse.                          Se siitä normaalista.

Loputtomasti (Paranormaali, #3)

Evie haluaisi olla ihan tavallinen nuori, mutta hänen yliluonnollinen menneisyytensä ei jätä häntä rauhaan. Kansainvälisessa paranormaalien hallintovirastossa on uusi johtaja, joka haluaa Evien takaisin päämajaan. Pimeän hovin kuningatar puolestaan kiduttaa ihmisiä synkässä valtakunnassaan, ja kaiken lisäksi yliluonnolliset olennot ovat itsepintaisesti sitä mieltä, että Evie on ainoa, joka voi pelastaa heidät mysteeriseltä, hengenvaaralliselta kohtalolta. Kello lyö koko yliluonnolliselle maailmalle, jonka kohtalo lepää yksin Evien käsissä.Se siitä normaalista.

Noo olin nähnyt ensimmäisen kirjan useasti arvosteluissa ja lehdissä. Lopulta päätin lukea sen ja avattuani kirjan, en voinut lopettaa. Niin ihana ja ihana ja ihana. Evie oli aivan mahtavasti luotu henkilö hahmo, kuten muutkiin. Kaiken lisäksi rakastin Kierstenin keksimiä nimiä niin paljon, että vaan toistelin niitä minuutin ajan. Sitten, kun sain toisen kirjan käsiini olin jo lukemassa sitä, ennen kuin se oli edes lainattu. Juoni oli jällene mahtava ja Evien menneisyyteen liittyvä paljastuminen yllätti minut täysin. Kolmannessa kirjassa päästiin jo loppuratkaisuihin ja toiminnalta ei vältytty. Pidin Eviestä, koska tämä ei ollut samanlainen ylitiökiltti piipittäjä, joka ei osaa puolustaa itseään. Evietä ja muita henkilöitä tulee ikävä. Suosittelen kaikille pararomantiikan ystäville :)

Paranormaali-normal.jpgYliluonnollisesti-normal.jpgLoputtomasti-normal.jpg

BYE!